Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.09.11.2017 13:10:00
Вабтек МЗТ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2017 13:16:28
Вабтек МЗТ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи27.06.2017 15:47:25
Вабтек МЗТ АД СкопјеДруги одлуки од собрание27.06.2017 15:34:53
Вабтек МЗТ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.06.2017 16:10:56
Вабтек МЗТ АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.05.2017 14:46:13
Вабтек МЗТ АД СкопјеЈавен повик за собрание23.05.2017 08:39:51