Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.13.11.2017 15:40:22
Нова стоковна куќа АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2017 14:46:00
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги одлуки од собрание23.08.2017 09:56:32
Нова стоковна куќа АД СтрумицаДруги одлуки од собрание23.08.2017 09:49:50
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции21.08.2017 13:58:02
Нова стоковна куќа АД СтрумицаИзмени во органи на управување18.07.2017 13:30:13