Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации20.11.2017 13:13:57
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна14.11.2017 13:22:36
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна08.11.2017 08:29:47
Жито Полог АД ТетовоНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.24.10.2017 08:39:50
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.10.2017 15:15:12
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание16.10.2017 13:18:32
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации12.10.2017 14:17:45
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна18.09.2017 14:01:56
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации13.09.2017 14:07:53
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации17.08.2017 09:23:16
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери17.08.2017 09:23:12
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание17.08.2017 09:23:09
Жито Полог АД ТетовоЗделка со заинтересирана страна14.08.2017 13:58:49
Жито Полог АД ТетовоДруги одлуки од собрание14.08.2017 13:58:20
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации07.08.2017 15:34:46
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации07.08.2017 13:58:40
Жито Полог АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.01.08.2017 09:41:15
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери18.07.2017 13:10:01
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.07.2017 13:05:00
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери13.07.2017 09:50:24
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание13.07.2017 09:50:21
Жито Полог АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации29.06.2017 14:32:39
Жито Полог АД ТетовоРевидирани финансиски извештаи29.06.2017 14:32:09
Жито Полог АД ТетовоДруги одлуки од собрание29.06.2017 14:10:01
Жито Полог АД ТетовоПредлог - одлуки за Собрание на акционери29.05.2017 09:38:19
Жито Полог АД ТетовоЈавен повик за собрание29.05.2017 09:34:57