Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.10.11.2017 13:46:01
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.07.2017 14:02:33
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги ценовно чувствителни информации04.07.2017 13:05:00
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаРевидирани финансиски извештаи03.07.2017 14:56:19
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаДруги одлуки од собрание27.06.2017 16:08:26
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаПредлог - одлуки за Собрание на акционери23.05.2017 13:57:17
Герас Цунев Трговија АД СтрумицаЈавен повик за собрание23.05.2017 13:57:00