Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.09.2017 13:49:32
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации13.09.2017 09:25:00
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации29.08.2017 09:20:39
ОКТА АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.29.08.2017 09:20:36
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации21.08.2017 09:02:37
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.07.2017 09:10:32
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации21.06.2017 14:04:46
ОКТА АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи19.05.2017 14:50:02
ОКТА АД СкопјеДруги одлуки од собрание16.05.2017 15:47:32
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување16.05.2017 15:47:29
ОКТА АД СкопјеДивиденден Календар16.05.2017 15:47:09
ОКТА АД СкопјеРаспределба на добивка16.05.2017 15:46:45
ОКТА АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации12.05.2017 14:08:29
ОКТА АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.12.05.2017 14:08:25
ОКТА АД СкопјеЈавен повик за собрание13.04.2017 08:37:26