Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации14.11.2017 13:11:04
Димко Митрев АД ВелесНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.14.11.2017 13:10:01
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации23.08.2017 13:50:06
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2017 13:50:02
Димко Митрев АД ВелесРевидирани финансиски извештаи05.06.2017 14:14:10
Димко Митрев АД ВелесДруги одлуки од собрание05.06.2017 14:14:07
Димко Митрев АД ВелесДруги одлуки од собрание26.05.2017 09:21:16
Димко Митрев АД ВелесИзмени во органи на управување26.05.2017 09:17:40