Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.04.2018 16:11:36
Жито Лукс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери05.04.2018 13:45:51
Жито Лукс АД СкопјеЈавен повик за собрание05.04.2018 13:40:30
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување26.03.2018 13:52:01
Жито Лукс АД СкопјеИзмени во органи на управување16.03.2018 09:29:30
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.03.2018 14:45:39
Жито Лукс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.15.03.2018 14:45:36
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации01.03.2018 15:54:04
Жито Лукс АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.11.2017 14:07:35
Жито Лукс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.15.11.2017 14:07:31