Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ЗК Пелагонија АД БитолаЗделка со заинтересирана страна15.11.2017 09:28:24
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации14.11.2017 15:16:09
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.14.11.2017 15:12:03
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание13.11.2017 13:47:33
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.10.2017 15:21:55
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание16.10.2017 15:21:48
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации13.10.2017 14:02:14
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации31.08.2017 14:33:42
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.31.08.2017 14:33:37
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации21.08.2017 14:52:59
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.08.2017 14:52:56
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации13.07.2017 13:05:00
ЗК Пелагонија АД БитолаРевидирани финансиски извештаи07.07.2017 15:28:51
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги одлуки од собрание07.07.2017 15:24:29
ЗК Пелагонија АД БитолаОткуп/продажба на сопствени акции07.07.2017 15:24:25
ЗК Пелагонија АД БитолаЗделка со заинтересирана страна07.07.2017 15:24:14
ЗК Пелагонија АД БитолаРаспределба на добивка07.07.2017 15:23:57
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери03.07.2017 13:36:43
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации03.07.2017 13:10:00
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери30.06.2017 13:10:00
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации21.06.2017 15:32:44
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.21.06.2017 15:32:26
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери20.06.2017 08:41:11
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание20.06.2017 08:41:08
ЗК Пелагонија АД БитолаРевидирани финансиски извештаи16.06.2017 13:51:43
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери14.06.2017 09:27:15
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание14.06.2017 09:27:12
ЗК Пелагонија АД БитолаПредлог - одлуки за Собрание на акционери07.06.2017 09:25:36
ЗК Пелагонија АД БитолаЈавен повик за собрание07.06.2017 09:25:32
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации30.05.2017 13:21:32
ЗК Пелагонија АД БитолаНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.30.05.2017 13:21:28