Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Макотекс АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.15.11.2017 16:11:42
Макотекс АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.23.08.2017 13:49:59
Макотекс АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.06.2017 14:57:16
Макотекс АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи23.06.2017 13:10:00
Макотекс АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери30.05.2017 14:08:16
Макотекс АД СкопјеЈавен повик за собрание30.05.2017 14:08:11