Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.03.2018 14:32:34
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.02.2018 14:20:21
Охридска Банка АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.28.02.2018 14:20:17
Охридска Банка АД СкопјеНови емисии20.02.2018 14:14:27
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.02.2018 15:26:23
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание16.02.2018 15:26:09
Охридска Банка АД СкопјеНови емисии16.02.2018 14:24:50
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации28.12.2017 15:19:53
Охридска Банка АД СкопјеДруги одлуки од собрание25.12.2017 14:29:27
Охридска Банка АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.11.2017 13:10:01
Охридска Банка АД СкопјеЈавен повик за собрание24.11.2017 13:10:01
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.11.2017 09:26:17
Охридска Банка АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.07.11.2017 09:18:41
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.10.2017 09:19:51
Охридска Банка АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации03.10.2017 09:19:47