Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации24.11.2017 13:10:01
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.11.2017 14:35:00
Факом АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.15.11.2017 14:35:00
Факом АД СкопјеИзмени во органи на управување15.11.2017 14:15:17
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации02.11.2017 13:05:00
Факом АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.07.08.2017 14:45:00
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации07.08.2017 14:45:00
Факом АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.07.2017 14:35:00