Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.14.11.2017 15:24:52
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации14.11.2017 15:16:54
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации10.08.2017 14:00:00
Хотели-Метропол АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.10.08.2017 14:00:00
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување07.08.2017 09:00:00
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери24.07.2017 15:00:00
Хотели-Метропол АД ОхридПредлог - одлуки за Собрание на акционери04.07.2017 08:30:00
Хотели-Метропол АД ОхридЈавен повик за собрание04.07.2017 08:30:00
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации30.06.2017 15:45:00
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции30.05.2017 15:30:00
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридДруги ценовно чувствителни информации22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридРевидирани финансиски извештаи22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридДруги одлуки од собрание22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување22.05.2017 15:45:01
Хотели-Метропол АД ОхридРаспределба на добивка22.05.2017 15:45:01