Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.26.10.2017 09:50:54
Фруктал Мак АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.18.08.2017 14:41:41
Фруктал Мак АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи09.06.2017 13:20:20
Фруктал Мак АД СкопјеДруги одлуки од собрание07.06.2017 13:28:48