Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.07.11.2017 14:13:24
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.07.11.2017 14:13:09
Макпромет АД ШтипНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.30.10.2017 13:10:00
Макпромет АД ШтипРевидирани финансиски извештаи03.08.2017 13:10:00
Макпромет АД ШтипДруги одлуки од собрание31.07.2017 09:02:57
Макпромет АД ШтипНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.21.07.2017 14:30:00
Макпромет АД ШтипЈавен повик за собрание28.06.2017 14:47:16