Вести од издавачот
Од:
До:
Компанија
КомпанијаНасловДатум и Време
ГТЦ АД СкопјеНеревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.20.10.2017 13:40:59
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание10.08.2017 08:37:50
ГТЦ АД СкопјеИзмени во органи на управување10.08.2017 08:37:45
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.07.08.2017 13:44:38
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание06.07.2017 13:05:00
ГТЦ АД СкопјеРевидирани финансиски извештаи30.06.2017 14:42:28
ГТЦ АД СкопјеДруги одлуки од собрание30.06.2017 14:40:39
ГТЦ АД СкопјеДивиденден Календар30.06.2017 13:55:55
ГТЦ АД СкопјеРаспределба на добивка30.06.2017 13:55:52
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание20.06.2017 13:25:33
ГТЦ АД СкопјеЈавен повик за собрание18.05.2017 13:10:00