Измени во органи на управување
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Мермерен комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување07.09.2017 09:06:21
Тутунски комбинат АД ПрилепИзмени во органи на управување25.08.2017 15:08:08
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување23.08.2017 15:46:48
Стопанска банка АД СкопјеИзмени во органи на управување18.08.2017 08:21:21
ГТЦ АД СкопјеИзмени во органи на управување10.08.2017 08:37:45
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување07.08.2017 09:00:00
Уготур АД СкопјеИзмени во органи на управување03.08.2017 14:00:00
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување20.07.2017 13:10:00
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување18.07.2017 15:19:47
Нова стоковна куќа АД СтрумицаИзмени во органи на управување18.07.2017 13:30:13
ВВ Тиквеш АД СкопјеИзмени во органи на управување18.07.2017 09:19:07
Единство АД СтрумицаИзмени во органи на управување14.07.2017 13:05:00
Идевелоп АД СкопјеИзмени во органи на управување06.07.2017 13:36:38
ВВ Тиквеш АД СкопјеИзмени во органи на управување03.07.2017 15:38:15
Трготекстил малопродажба АД СкопјеИзмени во органи на управување30.06.2017 08:41:46
Факом АД СкопјеИзмени во органи на управување29.06.2017 13:05:00
Македонија АД БитолаИзмени во органи на управување29.06.2017 09:20:54
Макпетрол АД СкопјеИзмени во органи на управување20.06.2017 14:54:35
ОИЛКО КДА СкопјеИзмени во органи на управување16.06.2017 08:31:43
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување15.06.2017 09:48:41
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување15.06.2017 09:48:39
Макпетрол АД СкопјеИзмени во органи на управување12.06.2017 08:46:01
Европа АД СкопјеИзмени во органи на управување09.06.2017 13:10:00
РЖ Институт АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2017 15:36:50
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување31.05.2017 09:07:25
Стопанска банка АД СкопјеИзмени во органи на управување30.05.2017 14:27:04
Адинг АД СкопјеИзмени во органи на управување30.05.2017 13:10:00
Европа АД СкопјеИзмени во органи на управување30.05.2017 09:02:14
Димко Митрев АД ВелесИзмени во органи на управување26.05.2017 09:17:40
Централна кооперативна банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.05.2017 13:10:01
БИМ АД Свети НиколеИзмени во органи на управување23.05.2017 09:17:04
Раде Кончар - Апаратна техника АД СкопјеИзмени во органи на управување23.05.2017 08:50:46
Хотели-Метропол АД ОхридИзмени во органи на управување22.05.2017 15:45:01
Макошпед АД СкопјеИзмени во органи на управување22.05.2017 08:55:24
Технометал Вардар АД СкопјеИзмени во органи на управување22.05.2017 08:50:06
Лотарија на Македонија АД СкопјеИзмени во органи на управување17.05.2017 15:00:00
ОКТА АД СкопјеИзмени во органи на управување16.05.2017 15:47:29
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување12.05.2017 08:58:31
Бетон АД ШтипИзмени во органи на управување11.05.2017 14:12:28
НЛБ Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување11.05.2017 13:37:47
РЖ Економика АД СкопјеИзмени во органи на управување11.05.2017 13:10:00
РЖ Техничка контрола АД СкопјеИзмени во органи на управување05.05.2017 08:31:01
ВВ Тиквеш АД СкопјеИзмени во органи на управување02.05.2017 13:34:12
Аутомакедонија АД СкопјеИзмени во органи на управување28.04.2017 09:44:17
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 13:10:00
Македонски Телеком АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 13:10:00
Стопанска банка АД СкопјеИзмени во органи на управување25.04.2017 09:30:08
Скопски Пазар АД СкопјеИзмени во органи на управување19.04.2017 13:08:10
Алкалоид АД СкопјеИзмени во органи на управување03.04.2017 14:35:49
Тетекс АД ТетовоИзмени во органи на управување30.03.2017 14:41:01
Охридска Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување30.03.2017 13:25:40
ТТК Банка АД СкопјеИзмени во органи на управување29.03.2017 15:21:37