Откуп/продажба на сопствени акции
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Хотели-Метропол АД ОхридОткуп/продажба на сопствени акции15.05.2018 15:30:18
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции15.05.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.05.2018 14:14:11
Жито Лукс АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции10.05.2018 09:43:02
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции24.04.2018 14:01:57
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.04.2018 14:20:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.04.2018 14:16:07
Алкалоид АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.04.2018 14:30:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.04.2018 14:15:00
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.03.2018 14:31:49
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.03.2018 14:30:17
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции08.03.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции05.03.2018 14:22:39
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции02.03.2018 14:15:00
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции23.02.2018 14:21:15
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции22.02.2018 14:19:45
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции19.02.2018 14:38:11
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.02.2018 14:24:44
Нова стоковна куќа АД СтрумицаОткуп/продажба на сопствени акции16.02.2018 13:16:17
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.02.2018 14:37:07
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции30.01.2018 15:03:26
Макпетрол АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции27.12.2017 08:31:47
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции27.12.2017 08:31:41
Фабрика Карпош АД СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции20.12.2017 13:19:35
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции14.12.2017 08:47:22
Витаминка АД ПрилепОткуп/продажба на сопствени акции14.12.2017 08:47:19