Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата
Од: До:
КомпанијаНасловДатум и Време
Макошпед АД СкопјеСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата17.10.2017 15:36:04
Макошпед АД СкопјеСтекнување или отуѓување на над 5% од средствата20.06.2017 09:18:45