Најнови вести од котирани компании
КомпанијаНасловДатум и Време
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 14:10:36
Силекс АД КратовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 14:10:36
Триглав осигурување АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.08.2019 09:42:53
Триглав осигурување АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.20.08.2019 09:42:50
ДС Смитх АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации20.08.2019 09:09:32
Стокопромет АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации19.08.2019 15:52:39
Стокопромет АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.19.08.2019 15:52:36
Пекабеско АД Кадино, ИлинденДруги ценовно чувствителни информации19.08.2019 14:10:24
Пекабеско АД Кадино, ИлинденНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.19.08.2019 14:10:24
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеЈавен повик за собрание19.08.2019 09:24:03
Алкалоид АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации19.08.2019 09:00:19
ОИЛКО КДА СкопјеОткуп/продажба на сопствени акции16.08.2019 14:15:20
Европа АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации16.08.2019 14:06:35
Европа АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.16.08.2019 14:06:33
Осигурување Македонија АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации16.08.2019 14:06:29
Осигурување Македонија АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.16.08.2019 14:06:26
Скопски Пазар АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери16.08.2019 14:05:20
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 15:19:20
Патнички сообраќај - Транскоп АД БитолаНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 15:17:46
Тајмиште АД КичевоДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:15:34
Тајмиште АД КичевоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:15:34
ГТЦ АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:10:34
ГТЦ АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:10:34
МЗТ Пумпи АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:10:34
МЗТ Пумпи АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:10:34
Тутунски комбинат АД ПрилепДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:05:34
Тутунски комбинат АД ПрилепНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 14:05:34
ЗК Пелагонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 14:05:34
Трготекстил малопродажба АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации15.08.2019 08:45:27
Трготекстил малопродажба АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.15.08.2019 08:45:24
РЖ Економика АД СкопјеПредлог - одлуки за Собрание на акционери15.08.2019 08:31:39
Македонија АД БитолаДруги ценовно чувствителни информации14.08.2019 15:45:32
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеДруги ценовно чувствителни информации14.08.2019 14:10:30
АрцелорМиттал (ЦРМ) АД СкопјеНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:10:30
ТЕАЛ АД ТетовоДруги ценовно чувствителни информации14.08.2019 14:05:49
ТЕАЛ АД ТетовоНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:05:46
Трудбеник АД ОхридНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 14:05:30
Димко Митрев АД ВелесДруги ценовно чувствителни информации14.08.2019 09:44:33
Димко Митрев АД ВелесНеревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.14.08.2019 09:44:14
Ангропромет Тиквешанка АД КавадарциДруги ценовно чувствителни информации13.08.2019 15:14:09