листај по издавач            листај по урнек


Согласно Точка 6.05 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Одлука за дивиденда и дивиденден календар донесена на Собранието на акционери на Тетекс АД одржано на 27.11.2017


Odluka za dividenda i dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 27.11.2017 13:30:30
Документ БР.: DOC_10187-26/2017
Урнек: Дивиденден Календар