листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје  консолидиран , не ревидиран биланс на успех за период од 01.01. до 30.09.2017 година 


9 Месечни консолидирани известувања- USJE - природа на трошоци.xls

Објавено на: 28.11.2017 13:09:49
Документ БР.: DOC_12298-115/2017
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.