листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

“Со Решение бр.39011 издадено на 21.12.2017 година, Гувернерот на Народна банка на Република Македонија издаде претходна согласност за повторно именување на г-ѓа Милица Чапаровска Јовановска за член на Управниот одбор (Генерален директор за банкарство на мало) на Стопанска банка АД – Скопје, со мандат од четири години.“

Објавено на: 21.12.2017 14:45:17
Документ БР.: DOC_12285-75/2017
Урнек: Измени во органи на управување