листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува Коментарите на неревидираниот (консолидиран и неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба  за периодот 01.01- 31.12 2017 година.


Коментар на неревидиран (неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2017.12.31.pdf
Коментар на неревидиран (консолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2017.12.31.pdf

Објавено на: 30.01.2018 15:05:54
Документ БР.: DOC_10191-9/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации