листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно чл.40 став  2 алинеја 1 од Правилата за котација на Македонска берза

го објавуваме Нервидираниот неконсолидиран Биланс на успех 01.01.-31.03.2018г.


3 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци 2018.xls

Објавено на: 15.05.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_12294-94/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.