листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

  Одлуки од собрание на акционери


1.Одлука за усвојување на извештајот за работењето на друштвото во 2017 ....pdf
2.Одлука за усвојување на годишна сметка и ревизорски извештај за 2017.pdf
3.Одлука за усвојување на консолидираната годишна сметка ревизорски изве....pdf
4.Одлука за распоредување на добивка 2017.pdf
6.Одлука за назначување ревизор за 2018 година.pdf
5.Одлука за одобрување на извештајот за работењето на Одборот на директо....pdf

Објавено на: 29.06.2018 14:03:46
Документ БР.: DOC_12283-114/2018
Урнек: Други одлуки од собрание