листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно чл.39 став 54 од Правилата за котација на Македонска берза

ги објавуваме материјалите за Собрание на акционери


Годишен извештај на друштвото на ВД извршен член за 2017.pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија за 2017.pdf
Годишен извештај на неизвршните членови на Одборот на директори за 2017 г..pdf
Tehnometal-Vardar 2017 Nacrt Revidirani Fin. Izv..pdf

Објавено на: 10.07.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_12304-105/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи