листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно чл.39 став 54 од Правилата за котација на Македонска берза

го објавуваме финалниот Ревидиран финансиски извештај за 2017 г. 

Со ова претходно објавениот Нацрт ревидиран финансиски извештај

е неважечки.

 


Tehnometal-Vardar 2017 Skenirani Revidirani Finansiski Izvestai.pdf

Објавено на: 11.07.2018 14:19:16
Документ БР.: DOC_12304-106/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи