листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека согласно Решенијата на Гувернерот на Народна банка на Република Македонија бр. 15-17887/4, 15-17887/5 и 15-17887/6 од 31.07.2018 година, издадена е предходна согласност за повторно именување на Георги Константинов, Тихомир Атанасов и Христо Христов за членови на Надзорниот одбор на Централна кооперативна банка АД Скопје, за период од 4 (четири) години.

Објавено на: 08.08.2018 15:11:08
Документ БР.: DOC_12285-51/2018
Урнек: Измени во органи на управување