листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Образложение кон резултатите:

1. Во однос на промените во смтководствените политики и методи на вреднување на ставките во финансиските извештаи нема.

2. Во споредба со претходниот период на остварени вкупни приходи нема зачителни разлики. Сите приходи се од основната дејност - продажба на цевки и профили на домашен и странски пазар.

3. Во споредба со претходниот период нема значителни промени во поглед на вкупни расходи.

4. Исплатени дивиденди нема.

5. Вложувања или продажба на материјални средства нема а исто така ниту значителен отпис.

6. Кредитни задолжувања нема.

Објавено на: 31.08.2018 14:09:08
Документ БР.: DOC_10191-419/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации