листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Донесени Одлуки на Собранието на акионери на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје одржано на ден 21.11.2018.година

- Одлука за утврдување на износот на дивиденда за една акција и утврдување на дивиденден календар


T. 6 Odluka za iznosot na dividenda za edna akcija i dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 22.11.2018 09:44:19
Документ БР.: DOC_10187-23/2018
Урнек: Дивиденден Календар