листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај за работење за период Јануари - Декември 2017 год.

Финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2017 год.

Консолидиран финансискиизвештај за годината што завршува на 31.12.2017 год.


10. fINANSISKI IZVESTAJ ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2017.pdf
11. KONSOLIDIRAN FINANSISKI IZVESTAI ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2017.pdf
5. Izvestaj za rabotenje za period januari-Dekemvri 2017 godina.pdf

Објавено на: 13.12.2018 09:43:28
Документ БР.: DOC_12304-114/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи