листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Почитувани акционери и други заинтересирани страни,

во врска со годишното акционерско собрание за деловната 2018 година закажано за 23.04.2019 година, во прилог е објава на Финансиски извештаи за годината која завршува на 31.12.2018 година со Извештај на независниот ревизор.

Поздрав,

Осигурување МАКЕДОНИЈА а.д. Скопје - Виена Иншуренс Груп


_3.4.PwC Izvestaj 2018.pdf

Објавено на: 09.04.2019 14:05:17
Документ БР.: DOC_13285-42/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери