листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран Биланс на успех за период 01.01.-31.03.2019

 


MAKOTEKS AD 3 Bilans na uspeh 3 2019.xls

Објавено на: 15.05.2019 14:10:58
Документ БР.: DOC_12294-95/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.