листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Информацијата наведена во додадената точка на дневен ред ќе биде презентирана усно на самото собрание ,а донесување на одлуката ќе зависи од вољата на присутните акционери на Собранието со право на глас .

Точката бр.11 од ревидираниот дневниот ред се додава на барање на акционер кој поседува повеќе од 5% од акциите на ДГ БЕТОН АД СКОПЈЕ


РЕВИДИРАН ЈАВЕН ПОВИК за Собрание 2019.doc

Објавено на: 07.06.2019 15:05:50
Документ БР.: DOC_10109-109/2019
Урнек: Јавен повик за собрание