листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Консолидирани финансиски извештаи за годината која завршува на 31 декември 2018 година


AD_Tikves_konecni_revidirani_konsolidirani_izvestai_za_2018_godina.pdf

Објавено на: 05.07.2019 14:25:41
Документ БР.: DOC_12304-98/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи