листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

nerevidirani  finansiski izve[tai 01.01.2019-30.06.2019


Finansiski izve(taj od 01.01 do 30.06.2018.xls

Објавено на: 08.08.2019 09:16:11
Документ БР.: DOC_26441-33/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.