листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Согласно 33 од Правилата за котација, Факом АД Скопје објавува промени во органите на управување на Друштвото и тоа: за Претседател на Управниот Одбор на Факом Ад Скопје и Генерален Директор на Факом Ад Скопје, Надзорниот Одбор го избра Мартин Велковски и истата функција ќе почне да ја извршува од 24.09.2019 година.

Објавено на: 24.09.2019 14:10:51
Документ БР.: DOC_12285-60/2019
Урнек: Измени во органи на управување