листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Предлог Одлуки за собрание на акционери: 


Tocka 4. Predlog odluka za izmena na Statutot.pdf
Tocka 5. Predlog odluka за razresuvanje clenovi na Odbor na direktori.pdf
Tocka 6. Biografija Anatol Kutrevski.pdf
Tocka 6. Biografija Dario Kadiev.pdf
Tocka 6. Biografija Marko Kutrevski.pdf
Tocka 6. Biografija Mile Banovic.pdf
Tocka 6. Biografija Slavco Suslevski.pdf
Tocka 6. Biografija Slobodan Kutrevski.pdf
Tocka 6. Biografija Vlatko Nikolovski.pdf
Tocka 6. Predlog odluka за izbor na Odbor na direktori.pdf

Објавено на: 30.09.2019 08:38:25
Документ БР.: DOC_13285-191/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери