листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 35 став (1) алинеја 3 од Правилата за котација го објавуваме следново:

Согласно глава 6 од Правилникот за котација

Ве известуваме  дека е извршена продажба/отуѓување на недвижен имот во сопственост на друштвото МАКОТЕКС АД


Информација до Македонска берза.pdf

Објавено на: 08.10.2019 14:10:07
Документ БР.: DOC_26454-2/2019
Урнек: Стекнување или отуѓување на над 5% од средствата