листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран, неконсолидиран, Биланс на успех за период 01.01.2019-30.09.2019

 


MAKOTEKS AD 3 Месечни известувања 9 2019.xls

Објавено на: 07.11.2019 14:11:20
Документ БР.: DOC_12298-50/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.