листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран , неконсолидиран Биланс на успех за периодот од 01.01.-30.09.2019 година на АД Раде Кончар - Апаратна техника Скопје


Nerevidiran, Nekonsolidiran Bilans na uspeh 01-30.09- 2019.xls

Објавено на: 08.11.2019 14:10:12
Документ БР.: DOC_12298-52/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.