листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6 од Правилата за котација Ви доставуваме корегиран неревидиран Биланс на успех за период од 01.01. до 30.09.2019 година за Димко Митрев а.д. Велес.


bil.usp.so 30.09.2019.xlsx

Објавено на: 27.11.2019 14:17:45
Документ БР.: DOC_12298-114/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.