листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка АД Скопје:


item 2.a. prilog kon Zapisnik od 46 Sobranie na akcioneri 19.11.2019-19-26.pdf
item 3. Statutarna odluka za izmena na Statut.docx
item 4. Precisten tekst na Statut.docx
item 5. Odluka za imenuvanje na nov clen na NO - Christodoulou.doc
item 6. Odluka za povtorno imenuvanje na clen na NO - Lizos.doc
item 7. Odluka za povtorno imenuvanje na clen an NO - Kagioulis.doc
item 8. Odluka za povtorno imenuvawe na nezavisen clen an NO - V.Filipovski.doc
item 9. Odluka za povtorno imenuvanje na nezavisen clen na NO - Kjosev.doc
item 2. ZAPISNIK-SOBRANIE-STOPANSKA BANKA-19.11.2019.doc

Објавено на: 31.01.2020 15:10:42
Документ БР.: DOC_13285-7/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери