листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ве известуваме дека годишните неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи за 2019 година (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за парични текови и Извештај за промени во капиталот) ќе Ви бидат доставени до 16.03.2020 година, како и годишните неревидирани консолидирани финансиски извештаи за 2019 година ќе Ви бидат доставени до 01.04.2020 година.

Објавено на: 10.02.2020 14:10:22
Документ БР.: DOC_10191-26/2020
Урнек: Други ценовно чувствителни информации