листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки Карбо Нова


Одлука за одоб на работата на членовите на О.Д. 2017 30.09.2020.docx
Одлука за усвој. изв.за извршена рев.на фин. извештај 2018 30.09.2020.docx
Одлука za назначување на овластен ревизор 2018 30.09.2020.docx

Објавено на: 19.05.2020 14:10:16
Документ БР.: DOC_13285-85/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери