листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Собранието на акционери на Центарот за ортотика и протетика Славеј а.д.Скопје на својата седница одржана на 29.06.2020 година, ги донесе следните одлуки:


reviz.izv.za2019g..pdf
Odluka za usvojuv.na Revizorski izvestaj 2019.PDF
Odluka za naznacuv. na Revizor za 2020.PDF
Odluka za usvojuv.na God.smet.Izves.za -2020 god.PDF

Објавено на: 29.06.2020 15:20:08
Документ БР.: DOC_12283-83/2020
Урнек: Други одлуки од собрание