листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки  2019 година ДГ БЕТОН АД СКОПЈЕ


Vnatresna revizija.pdf
Finansiski izvestai.pdf
Konecni revizorski izvestaj Beton 2019.pdf
Konecni revidirani konsolidirani FI Beton 2019.pdf
Predlog od;uka izmena na satus.pdf
Predlog odluka golema zdelka.pdf
Predlog odluki revizorski izvestai.pdf
одбор на директори.pdf

Објавено на: 01.09.2020 15:38:29
Документ БР.: DOC_13285-161/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери