листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:


Одлука за одобрување на работа на Втор Извршен Директор Анатол Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работа на независен член Славчо Шушлевски.pdf
Одлука за одобрување на работа на неизвршен член Марко Кутревски.pdf
Одлука за одобрување на работа на неизвршен член Миле Бановиќ.pdf
Одлука за одобрување на работа на Одбор на Директори за 2019.pdf
Одлука за одобрување на работа на Прв Извршен Директор Слободан Кутревски.pdf
Одлука за покривање на Загубата за 2019 година за ПЕКАБЕСКО ДОО Рашка.pdf
Одлука за распоредување на Добивката за 2019 год за ТИМКО ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за Револвинг Кредит.pdf
Одлука за усвојување на Годишен Извештај за работа на Друштвото.pdf
Одлука за усвојување на Годишна Сметка за 2019 година за Пекабеско ДОО Рашка.pdf
Одлука за усвојување на Годишна Сметка за 2019 за ТИМКО ЛАБ ДООЕЛ.pdf
Одлука за усвојување на Извештај и Консолидиран извештај на Прв и Втор извршен директор.pdf

Објавено на: 11.09.2020 14:10:54
Документ БР.: DOC_12283-126/2020
Урнек: Други одлуки од собрание