листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Собранието на акционери на ТЕТЕКС АД Тетово одржано на 07-10-2020 ја донесе следнава одлука за дивиденда и дивиденден календар


3 Odluka za dividenda i dividenden kalendar 07 10 2020.pdf

Објавено на: 07.10.2020 14:10:49
Документ БР.: DOC_10187-22/2020
Урнек: Дивиденден Календар