листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Собрание на акционери на Тутунски комбинат АД Прилеп


Pr odluka za prestanok na mandat na clen na Odbor na direktori.doc
Pr odluka za prestanok na mandat Kire Stankoski.doc
Pr odluka za prestanok na mandat Tatjana Stefanoska.doc
Pr odluka za prestanok na mandat Goce Mojanoski.doc
Pr odluka za prestanok na mandat Nikola Dzambazovski.doc
Pr odluka za prestanok na mandat Goce Josifoski.doc
Pr. odluka za izbor na clen na Odbor na direktori.doc
Pr. odluka za izbor na nezavisen neizvrsen clen.doc

Објавено на: 08.07.2021 09:07:43
Документ БР.: DOC_13285-151/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери